Hej Bloggen.


Igår så vart det min sista jobbdag.
Jag jobbade från 14.15 - 20.30 med en större födelsedags middag, en tre rätters middag.
Vi lagade tilltugg som var en rulle av rökt ren, med en grön oliv i och en paprika bit.
Därefter dukade vi upp för 34 personer, tallrikar, vinglas, vattenglas, bestick, servetter och blommor.
Sedan så fixade vi med förrätten som var räkcocktail. Med avokado, mango, kål, rödlök, räkor, kräftor, sallat och räkstjärt.
Huvudrätten blev nykokt nypotatis med persilja, laxsås, gravad lax och sallad.
Efterrätten var jordgubbstårta som de hade beställt från konditoriet från byn.
Blev tyvärr ingen bild på varken huvudrätten eller efterrätten, för hade mycket att göra. Plocka undan disk, fylla på med dricka bla.
Fick sedan en liten present från jobbet.
Jag fick en goodiebag påse med ingredienser som de säljer i deras hotell. The, kryddblandningar och honung.



Kommentera