Hej Bloggen.
 
Igår var det en underbar eftermiddag och kväll i mitt liv.
Jag och min syster skulle åkt egentligen tidigare till Växjö, för att träffa min kusin och hennes sambo samt kolla runt lite i stan innan träffen med de. Men träffen ställdes in för min syster mådde inte så bra, vart inte så mycket man kunde göra åt det.
Så på förmiddagen läste jag, tog en promenad, duschade och skrev ett brev. Sedan åt vi lunch och stack in ändå lite tidigare till stan. Konserten började inte förrän 19.30 och vi var inne i stan 16.05.
 
Jag gjorde lite ärenden i stan, bytte ut batterier i min stegräknare samt hämtade ut ett pris från Haga Hem som jag hade vunnit på Facebook tävling. Priset bestod av en värmeljus hållare samt ett te med smak av rabarber och grädde, det ska jag ge till min kompis Elin när jag förhoppningsvis träffar henne på fredag nästa vecka.
Därefter så gick vi in på Akademibokhandlen och New Yoker, men vi hittade ingenting där. Varken jag eller syrran. Varför vi skulle gå in på Akademibokhandlen var för just bokrean, vi skulle se om de hade rea på några målarböcker men det hade de inte. Sedan New Yoker för lite tidsfördriv och jag skulle se om en väska fanns kvar, men det gjorde den inte.
Sedan gick vi in på Maxi, köpte middag/kvällsmat som vi fikade inne på "caféterian". Medan vi handlade så träffade jag på min förra psykolog, jag blev glad att se henne och hon kände knappast igen mig. Vi pratade lite snabbt innan vi gick vidare.
 
Konserten var jättebra, jag är nöjd och glad över att Markus Krunegård fick vara den första artist jag har sett konsert av. Han var lika bra live som på skiva och han var som jag hade anat, trevlig, flummig samt en aning skygg. 
Han spelade upp några låtar jag inte hade hört innan, låtar jag hade hört innan och en ny låt.
Konserten var liten och mysig, vi kanske var ca 100 pers i teatern och vi satt ner. Sedan så var den yngsta säkert jag, men lite kul att han har fans som är upp mot ca 50 år gammla.
Innan konserten köpte jag en plansch, den signerade han efteråt. Syrran tog en bild på mig med han, dock blev den väldigt suddig så lägger inte ut den här.
 
Min nya favorit låt av Markus Krunegård har blivit "Piller i badkaret", men Korallreven & Vintergatan samt "Hela livet var ett disko" är också bra.
 
Han spelade låtarna: Helli, Piller i badkaret, Korallreven & Vintergatan, Askan är den bästa jorden, Hela livet var ett disko,  Hell Yeah Norrtälje, Hemma börjar nästa dag, På promenaden, Prinsessan av Peking och en ny låt. Tror det var alla låtar?
 
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Här är en bild på sovmasken jag köpte i fredags. Lägger ut några av låtarna han sjöng igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Melissa